Over ons

 

Garage Sint-Elooi werd in 1966 opgericht door Willy Delrue en Nelly Degryse. De rode draad in de geschiedenis van onze zaak is steeds klantentevredenheid en service geweest.

Willy Delrue

Onze service zorgde ervoor dat binnen de kortste keren de garage op volle toeren draaide en dat er meer en meer tevreden klanten de weg naar de garage vonden. In 1971 besloten Willy en Nelly het stuk bouwgrond aan de overkant van de straat aan te kopen. Een nieuwe garage werd gebouwd om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Tot op vandaag zijn wij nog steeds in dit pand gehuisvest aan de St. Elooiswinkelstraat te Ledegem.

De liefde voor techniek en mechanica zat ook bij zoon Wesley in het bloed, in 1995 stapte hij mee in de zaak. In januari 2001 was de tijd rijp om de garage over te nemen: Wesley en zijn vrouw Mieke werden zaakvoerders van garage Sint-Elooi. Vandaag de dag is de garage uitgegroeid tot een sterk gemoderniseerd bedrijf waar nieuwe- en tweedehandswagens kunnen gekocht worden met het nodige advies. Verder kan er service geboden worden voor alle merken wagens dankzij de nieuwste diagnose apparatuur.

garage Sint-Elooi

Het machinepark en de apparatuur is modern, maar de persoonlijke aanpak en service van weleer zijn gebleven!

U kunt bij ons terecht voor alle merken van wagens en ook voor het onderhoud of de renovatie van uw oldtimer helpen we u graag verder. Garage Sint-Elooi beschikt over de nieuwste apparatuur om een computerdiagnose van ieder automerk te kunnen uitvoeren. Uw wagen is bij ons in goede handen!

Spring gerust eens binnen, zaakvoerders Wesley en Mieke heten u van harte welkom in de St. Elooiswinkelstraat 69 te Ledegem.