Wil u een nieuwe auto kopen?

 

Kom dan zeker ook eens bij ons langs! Door onze goede contacten met de verschillende verdelers kunnen wij nieuwe wagens aan de beste prijs aanleveren. Wij kunnen wagens van eender welk merk leveren. Samen met U zoeken we uit welke wagen / merk het best bij u past.

Wij kunnen uw wagen leveren aan minimum dezelfde of betere voorwaarden dan rechtstreeks bij een merkverdeler. Maar met het persoonlijk contact dat U gewoon bent van ons. Ook de wettelijke garantieperiode blijft behouden! Wij werken en onderhouden uw wagen volgens de voorschriften die elke constructeur voorschrijft.

 

Waarom kunnen wij zo’n goede prijs aanbieden?

  • U hoeft geen tussenpersoon te betalen, wij hebben geen verkopers die werken op commissie
  • het klaarzetten en leveren van uw nieuw voertuig gebeurt hier allemaal door ons
  • Wij hebben niet de extra kosten van een concessiehouder (personeel, grote toonzalen, opendeurdagen, vaste kosten vanuit het merk, reclame, enz…)

 

Hoe werkt het?

Als U er uiteindelijk uit bent welke wagen U wil kopen, kunnen wij samen bekijken welke wagen voor U de beste keuze is en waar U de beste voorwaarden kan krijgen. Twijfelt U nog? Dan adviseren we U graag!

 

We nemen graag uw huidige wagen over!

Samen bekijken wij om het hoogste bedrag uit uw huidige wagen te halen, vb door middel van een overnamepremie vanuit het merk of door een verkoop aan particulier.

Ligt uw wagen minder goed in de markt, dan vragen we verschillende biedingen om zo tot de beste prijs voor U te komen.

 

En uiteraard, een persoonlijke service!

Uitleg bij levering, achteraf, hulp bij bepaalde programmatie’s, niets is ons te veel! Want een wagen is nu eenmaal een rijdende computer. Steeds kan U met mij alles overlopen zodat U optimaal van uw wagen kan genieten!